کاور کتاب کار عمیق

معرفی و نقد کتاب: کار عمیق

زیرعنوان کتاب: قوانینی برای تمرکز در دنیایی آشفته

نویسنده: کال نیوپورت

امتیاز در گودریدز:
4.2/5
امتیاز در آمازون:
4.6/5
با 69488 رای
با 3369 رای
تعداد صفحه: 296
زبان اصلی: انگلیسی

یکی از ارزشمندترین مهارت ها در اقتصاد ما هر روز نایاب تر و نایاب تر میشه؛ مهارتی که اگر اون رو یاد بگیرید، به نتایج فوق العاده ای دست پیدا می کنید.

کار عمیق یعنی تمرکز کردن بدون حواس پرتی بر انجام وظیفه ای که نیاز به تکمیل شدن داره. کار عمیق، مهارتیه که باعث می شه به زودی اطلاعات پیچیده رو یاد بگیرید و در زمان کم تر، نتیجه بهتر به دست بیارید. کار عمیق باعث میشه هر کار و وظیفه ای رو بهتر انجام بدید و حس مفید بودن و اتمام درست کار ها بهتون دست بده. به طور خلاصه، کار عمیق قدرت فرازمینی ای هست که در اقتصاد قرن بیست و یک، روز به روز بیش تر مورد نیاز می شه. با این حال، بیش تر مردم این روز ها توانایی انجام عمیق کارها رو با محاصره شدن با ایمیل ها و شبکه های مجازی از دست دادند و حتی نمی تونن به این فکر کنن که راه بهتری برای انجام کارها وجود داره.

در کتاب کار عمیق، نویسنده و پروفسور نیوپورت و همکارانش به تاثیر کارکنان رابط می پردازه. به جای بررسی این موضوع که حواس پرتی مضره، آنها نیروی طرف متضاد حواس پرتی رو بررسی می کنند. این کتاب به دو قسمت تقسیم می شود؛ تو قسمت اول گفته می شه که تقریبا در هر شغلی، به کار گیری کار عمیق خیلی به صرفه تر خواهد بود. در قسمت بعد، برنامه تمرین دقیقی شامل چهار “قانون”، برای تغییر ذهن و عادت های شما در جهت عادت به کار عمیق، ارائه می شه.

کتاب کار عمیق، با استفاده از ترکیبی از انتقادات فرهنگی و راهنمایی های عملی، خواننده رو به سفری در تجربیات – از ساختن برجی سنگی تو جنگل توسط کارل جونگ برای افزایش تمرکز، تا خرید بلیط یک سفر مدیریتی به توکیو برای نوشتن کتابی بدون حواس پرتی – می بره و راهنمایی هایی مفید ارائه میده؛ مثلا، اکثر بیشتر تجارت های بزرگ نباید از شبکه های مجازی استفاده کنند یا اینکه شما باید بی حوصله بودن رو تمرین کنید.

این کتاب، راهنمای ضروری هست که هر کسی که در این جهان پر از حواس پرتی، قصد موفقیت داشته باشه رو راهنمایی می کنه.

نقل قول‌های کتاب کار عمیق:

” فرقی نمی کنه چه قدر با استعداد و ماهر باشید؛ اگر تولید نکنید، پیشرفت نمی کنید.”

“مشخص کردن اینکه چه کاری اهمیت داره، باعث مشخص شدن کارهای بی اهمیت میشه.”

“این که چه کسی هستی، به چه چیزهایی فکر می کنی، چه چیزهایی احساس می کنی، انجام می دی و به چه چیزهایی عشق می ورزی، در مجموع چیزهایی هستند که روشون تمرکز می کنی.”

“دو مهارت اصلی برای پیشرفت تو اقتصاد وجود داره: 1. یاد گرفتن سریع مهارت های سخت 2. مهارت تولید به بهترین وجه هم از نظر سرعت و هم کیفیت.”

“چیزهایی که برای متمرکز شدن روشون یا نادیده گرفته شدنشون انتخاب می کنیم نقش مهمی در کیفیت زندگی ما دارن.”

” همونطور که تیم فریس، نویسنده مشهور، نوشته: “عادت کنید که اجازه بدید اتفاق های بد کوچک بیفتن؛ وگرنه هیچ وقت زمانی برای اتفاق های بزرگ که زندگیتونو تغییر بدن به دست نمیارید.”

“صبر کردن و بی حوصله شدن در زندگی مدرن تبدیل به یه تجربه خاص شده، اما برای تمرین تمرکز، این کار بسیار با ارزشه.”

“اگر نمی تونی یاد بگیری، نمی تونی پیشرفت کنی.”

“وظیفه یه فرد ماهر، تولید محتوا و معنا نیست، بلکه در خود پرورندن مهارت درک معانی هست که وجود دارن.”

“همونطور که نیچه گفته: “تنها ایده هایی که از پیاده روی و قدم زدن به دست میان با ارزشن.””

“تلاش برای افزایش تمرکز، در صورتی که همراه با تلاش برای استقلال ذهن از حواس پرتی همراه نباشه، مفید نخواهد بود.”

“اگر به فعالیت های کم اهمیت برسی، وقتی که باید روی فعالیت های بسیار مهم بذاری رو هدر میدی؛ نتیجه بازی چند-هیچ به ضرر تو تموم میشه.”

“در اقتصاد جدید، سه گروه سود می برن: کسانی که میتونن با ماشین ها و ابزار مدرن و پیشرفته به خوبی کار کنن، کسانی که در حرفه خود بهترینن و کسایی که به پایتخت ها و شهرهای بزرگ دسترسی دارن.”

“به نظر میاد وقتی انسان ها عمیقا به فعالیتی چالش برانگیز باشن، در بهترین حالت خودشونن.”

“به عبارت دیگه، اراده شما، نشونه ای از شخصیت و ویژگی های شما نیست که بشه به طور نامحدود تقویتش کرد؛ بلکه مثل عضله ست که باید با ورزش تقویت بشه.”

“درگیری های ذهنی کم تر به معنای فضای ذهنی بیش تر برای کار عمیق هست.”

“یکی از نتایج فرعی تمرین ذهن، افزایش توانایی شما در تمرکز کردنه. این مهارت در هر وظیفه ای که نیازمند کار عمیق هست، مفید خواهد بود.”

نقد و خلاصه کتاب کار عمیق:

 

مروری بر کتاب کار عمیق

 

در سال 1893 دکتر گرور کلیولند داخل دهان رییس جمهور را معاینه کرد و یه تومور دید. او تشخیص داد که غده بد خیم هست و باید سریعا عمل جراحی و برداشته بشه. هر موقع گوشی آیفونم رو روی میز یا بغل تختم یا داخل کیفم می بینم، یاد این حرف میفتم. آیفون من یه غده بدخیمه: صداهای آزاردهنده از خودش در میاره، شب ها منو بیدار نگه می داره، توجهمو کاملا به خودش جلب می کنه و هزینه زیادی داره. باید از زندگی من حذف بشه، اما جرئت حذفشو ندارم. 

ایمیل هم همینطوره، اما الان ایمیل کمی کاربردی تر شده. برای خیلی از ماها قطع ایمیل مثل قطع مصرف برق یا آبه. تنها راه از بین بردن این تنش ها و اضطراب ها، به خصوص اگر شغلتون وابسته به این تکنولوژی هاست، به وسیله خود اونهاست؛ باید بتونیم میزان ارتباطمون با تکنولوژی رو مدیریت کنیم.

کتاب کال نیوپورت کار عمیق: قوانینی برای تمرکز بر موفقیت در جهانی پر از حاشیه تاکید داره که گشتن در گوشی ها و پیامک هامون، توانایی تمرکزمون بر فعالیت های با ارزش رو به طور کل می سوزونه. نیوپورت که استادیار دانشگاه جورج تاون در رشته علوم کامپیوتر هست، چت کردن، شبکه های مجازی و “سایت های پر زرق و برق سرگرم کننده مثل Buzzfeed و Reddit رو هم جزو دسته ای میدونه که تمرکز ما رو از بین می برن.

نیوپورت برای شکست این دسته، راه هایی پیشنهاد می کنه که حاشیه ها و حواس پرتی ها رو کاهش بده و “حافظه ای که الان رو ذهنتون نصب شده رو خالی خالی کنه”: “این قول برای مردمی که دقیقا به اندازه ای باهوش هستن که میدونن از اون حدی که می خوان باهوش باشن خیلی عقب ترن خیلی وسوسه انگیزه.”

پیشنهاد های نیوپورت دقیق هستند. مثلا، برای خودتون کارت امتیازی تصویری برای هر بار که روی کاری متمرکز بودید درست کنید؛ دقیقا مثل تیک زدن روی تقویمه. برای ایمیل زدن، عادت کنید که “جواب ندید”، مگر به ایمیل هایی که واقعا مهم هستند. کنار رایانه تون، دفترچه یادداشتی بذارید و زمان هایی که مجاز به استفاده از اینترنت هستید رو مشخص کنید و بقیه روز سمت اینترنت نرید.

اگه باید یه کار عظیم رو به پایان برسونین، از روش “حرکت باشکوه” استفاده کنید: زمانی که جی. کی. رولینگ احساس میکرد نمیتونه کتاب آخر هری پاتر رو بنویسه، سوییتی در یک هتل پنج ستاره در ادینبورگ رزرو کرد و تا زمان اتمام کتابش همونجا موند. البته، حرکت باشکوه شما می تونه ارزون تر باشه. 

نیوپورت به عنوان نویسنده ای در زمینه های خودشناسی و کمک به خود، بی نظیره. او خوره ی ساده انگاری نیست و از سمبل گرایی در نوشته هاش استفاده نمی کنه و خودش رو خبره و استاد نمی دونه. به خاطر این دلایل و به علاوه، درست و منطقی به نظر اومدن راه حل هاش، خواننده هاش کتاب کار عمیق رو قبول دارن.

 

نقد کتاب کار عمیق نوشته کال نیوپورت

 

یکی گفته بود: “بعد از خوندن شش صفحه، لپ تاپمو خاموش کردم. بعد از بیست صفحه، از خونه بیرون رفتم تا یه ساعت کوکی بخرم که دیگه بهونه “کنار گوشی خوابم برد” رو نداشته باشم. بعد از صد صفحه، از برادرم خواستم که رمز عبور صفحه توییترم رو عوض کنه تا دیگه نتونم واردش بشم.”

کتاب دیوید ام لوی، تکنولوژی هوشیار: چگونه در زندگی دیجیتال خود تعادل ایجاد کنیم، راه حل ذن (zen) یا مراقبه رو به ما ارائه میده. لوی استاد رشته فناوری اطلاعات در دانشگاه واشنگتن، عضو مرکز تحقیقات Xerox Alo Palto و دارنده مدرک دکترای علوم کامپیوتر، مدرک خوشنویسی و مدرک صحافی هست که باحال ترین دسته مهارت هایی هستن که یه شخص می تونسته تو طول تاریخ داشته باشه. تو عکس وبسایت لوی، او کنار یه برکه دست به سینه نشسته و لبخند ملایمی به لب داره.

لوی شبیه آدمایی به نظر میاد که هیچ وقت موقع چت کردن و راه رفتن به تیرای برق نمی خورن.

نظر لوی درباره تکنولوژی کمی مثبت تر از نیوپورته: “مشکلات اونا هر چی که باشه، شکی نیست که (دستگاه های دیجیتال) خیلی قوی و کاربردین.” لوی به جای تشویق به عدم استفاده از اینترنت، ما رو به مدیتیشن تشویق می کنه. تمرین های این کتاب به خواننده یاد میده که چطور رو کاری که داره انجام میده و احساسش موقع انجام اون کار، تمرکز کنه تا هر نشونه ای از عدم علاقه رو پیدا کنه.

برای مثال، اگر وارد ایمیلتون شدید، چه احساسی دارید؟ آیا نفس کشیدنتون عمیق تر شده؟ نوع نشستن تون تفاوتی کرده؟ آیا احساس درد بازو ندارید؟ آیا چک کردن ایمیل یه جور مکانیزم انکاره چون نمی خواید کار سختی رو که دارید، انجام بدید؟ آیا 10 تا صفحه تو مرورگرتون بازه؟ متوجه انتخاباتون می شید؟ اگر بله، آیا واقعا “انتخاب” شما هستن یا برای پیچوندن بقیه کاراتون سراغشون می رید؟ آیا روزتون از میلیون ها بار پیچوندن تشکیل شده؟ آیا مثل من، تمرکزتون انقد کمه که نمی تونید یه عبارت کنایی ساده درست کنید؟

تفکر زیاد همیشه باعث شده که انسان ها از جزییات زندگی روزمره شون فاصله بگیرن – به هر حال، جین آستین کل روز مشغول نوشتن نامه به خواهرش نبوده. هدف کتاب های نیوپورت و لوی، بیشتر تلاش برای ایجاد بررسی شده و منظم بوده تا شناسایی خطر های شبکه های مجازی.

این رو درباره کتاب کریس بیلی، پروژه خلاقیت: کسب موفقیت بیشتر با مدیریت زمان، تمرکز و انرژی هم میشه گفت. در این کتاب می خونیم: “ بعضی مردم علایق نرمالی دارن؛ مثل ورزش، موسیقی و آشپزی؛ اما من  به طرز عجیبی، علاقه داشتم که خلاق تر بشم”. این حرف قطعا عجیب به نظر میاد؛ چون خلاقیت – مثل پشتکار و آستانه تحمل – نوعی متد هستند، نه ویژگی. بیلی ادعا میکنه که قصد داره مفهوم خلاقیت رو بررسی کنه؛ وظیفه ای که احتمالا کرامر با تهیه جداگانه موضوع دیگری برای “استاینفیلد” توسط کارآموزی که اثر ساموئل باکت رو به اشتباه متوجه شده بود، انجام داده. 

به هر حال، بیلی بعد از اتمام کالج، چند پیشنهاد کار رو رد کرد تا یکسال رو به تحقیق و وبلاگ نویسی درباره خلاقیت بگذرونه. ابتدای هر فصل این کتاب، زمان تقریبی برای اتمام این فصل مشخص شده؛ مثلا برای فصل 8، زمان تقریبی اتمام فصل هفت دقیقه و دو ثانیه ست. تحقیقات نویسنده راجع به خلاقیت شامل تماشای 296 ویدیو  TED Talk در یه هفته، پرورش 10 پوند عضله و ساعت 5:30 صبح بیدار شدن برای یه مدت معینه (کتاب صبح جادویی رو ببینید).

تعریف بیلی از خلاقیت فرقی با نیوپورت و لوی نداره: فعالیتی که شامل تفکر خلاق یا فعالیت های اجتماعی یا به هر نحوی، تلاش و کوشش انسان بشه – چیزی که خیلی از ما به عنوان “ترفند های روزمره” می شناسیم. اما، اینترنت پر از این ترفند هاست. چرا باید اونا رو تو یه کتاب جمع کرد؟

البته که تکنولوژی نه معجزه ست و نه عذاب، بلکه وسیله ایه که نوع مصرفش بستگی به کسی داره که استفاده ش میکنه؛ به عبارتی تکنولوژی تومور نیست، بلکه موهبته. منتها برای کار عمیق باید یاد بگیریم که چجوری عادت های خوب در خودمون ایجاد کنیم!

 

خلاصه کتاب کار عمیق نوشته کال نیوپورت

 

کار عمیق: وظایفی که معانی و ارزش های جدید به وجود میارن و تکرارشون سخته، از حداکثر ظرفیت یادگیری استفاده می کنن و به دور از حواس پرتی انجام مبشن. در تضاد با این کلمه داریم:

کار سطحی: وظایفی که معانی و ارزش های جدیدی ایجاد نمی کنند، تکرار اونها آسونه، با حواس پرتی میتونن انجام بشن.

کال نیوپورت در کتاب کار عمیق می نویسه که همه ما باید برای محدود کردن کارای سطحی تلاش کنیم و تواناییمون برای انجام کار عمیق رو تقویت کنیم. 

کار عمیق همزمان با ارزش مند تر شدن، داره به سرعت نایاب میشه. افراد معدودی که این توانایی رو به دست میارن و در زندگیشون استفاده میکنن، موفق خواهند شد. 

کتاب با بررسی دلایلی که باید کار عمیق رو یاد بگیریم شروع میشه. با خوندن کتاب کار عمیق قدرت نهفته در کار عمیق رو می دونید. با این حال، دلایلی که نویسنده بهشون اشاره کرده اینا هستن:

 

چرا کار عمیق مهمه؟

 

کار عمیق ارزشمند هست

جلسه کاری بدون حواس پرتی به شما اجازه میده که مهارتی رو سریع تر یاد بگیرید و خلاق تر باشید. در نتیجه، در حوزه کاریتون به روزتر خواهید بود و با تمرکز بر آنچه که مهم هست، کیفیت کارتون بالاتر میره.

“هر نوع کاری که عملکرد شما رو بهتر کنه، کار عمیق هست.”

 

کار عمیق کمیاب هست

با پیدایش ابزار های اینترنتی و شبکه های مجازی، زندگی شخصی و حرفه ای ما فکرمونو به شدت مشغول می کنن و فعالیت هایی که نیازمند برنامه ریزی و تمرکز نیستن جای کار عمیق رو می گیرن. و از اونجایی که تعیین میزان معنا و محتوای تولید شده توسط کارکنان آسون نیست، فعالیت هایی که مقاومت کم تری در برابر حواس پرتی نیاز دارن، جای اونها رو می گیرن. 

“در نبود معیار مشخصی که میزان ارزشمندی و خلاقیت حین کار رو نشون بده، بسیاری از کارکنان به معیارهای تجاری و صنعتی خلاقیت رو میارن: انجام کارهایی که فقط نما دارند.”

 

کار عمیق مفهومیست

با استفاده از کار عمیق تو زندگی، به زندگی روزمره مون عمق و معنا می بخشیم و به طور طبیعی، فعالیت های سطحی رو حذف می کنیم. 

تمرین کار عمیق به معنای قدم گذاشتن تو مسیر رضایت از خود و معنا دار بودنه. در آخر، کار عمیق به معنای استخراج معنا از از یک کار به ظاهر خسته کننده هست و شغل تونو به مهارتی که باید توش استاد بشید، تبدیل می کنه.

حالا که اهمیت کار عمیق رو درک کردیم، بیاید ببینیم چطور باید محیطی برای کار عمیق درست کرد، از مشکلاتش جلوگیری کرد و از عمق اون بیشترین سود رو برد.

 

چطور عمیق کار کنیم؟

 

کار عمیق رو تبدیل به عادت کنید

ایجاد یک عادت نیاز به زمان و تلاش داره. با سیستم بندی فعالیت ها قبل، حین و بعد کار، از سیستم نامنظم همیشگی خارج می شیم. با نوشتن موارد زیر، یک روتین برای خودتون ایجاد کنید:

  • زمان و مکان (مثلا، از 3 تا 5 بعد از ظهر در کتابخانه)
  • چطور کار می کنید (مطالعه مقاله ها، نوشتن خلاصه، آفلاین)
  • منابعی که حین کار لازم دارید (اسناد، لپ تاپ، یه لیوان قهوه)

 

عادت های همیشگی تونو کنار بذارید تا حواستون پرت نشه

اگر احساس می کنید نمی تونید تو خونه یا کافه نزدیک خونه تمرکز کنید و سروصدا و افراد آشنا زیادن، جایی مناسب تر برای کار عمیق پیدا کنید.

هر چقدر بیشتر برای پیدا کردن مکان مناسب تلاش کنید، مکانی که پیدا می کنید با ارزش تر میشه و شما رو تشویق می کنه که از ساعتای کار عمیق، بهره بیش تری ببرید.

 

به تنهایی کار نکنید

همونطور که قبلا گفته شد، باید از زمانی که به کار عمیق اختصاص می دید با دوری از مکان هایی که حواس تونو پرت می کنن، محافظت کنید. اما یادتون باشه که مشورت با دیگرانم چقدر میتونه مفید باشه. 

ایده محشر بعدی شما میتونه با یه گفت و گوی شانسی سراغتون بیاد، در نتیجه توی برنامه روزانه تون همچنان تنوع رو بگنجونین. 

“خودتون رو مرتبا در معرض ایده ها قرار بدید، اما زمانی رو هم اختصاص بدید که عمیقا روی مواردی که بهشون برخورد کردید، کار کنید.”

 

مثل یه کسب و کار(بیزینس) کار کنید

حین کار عمیق، روی مهم ترین چیز تمرکز کنید: یعنی مجموعه کوچیکی از هدف ها که سبب افزایش قدرت کار عمیق شما بشن. این هدف ها باید چالش برانگیز باشن و شما رو ترغیب کنن که کار عمیق انجام بدین.

معیارهای عملکرد کلیدی (KPI) برای بررسی خلاقیت تون تعریف کنید. دو نوع معیار وجود دارن: معیار اصلی و ثانویه. معیار ثانویه تنها به عنوان نتیجه یه فعالیت اندازه گرفته میشه و نمی تونه مستقیما استفاده بشه (برای مثال: یک پست وبلاگ چند بار دیده شده)

معیار اصلی می تونه در حین انجام فعالیت اندازه گیری بشه و تاثیر مستقیم داره (برای مثال: چند ساعت بر روی این پست وبلاگ کار شده)

ما همیشه باید روی اندازه گیری و بررسی معیار های اصلی تمرکز کنیم، چون می تونیم مستقیما تغییرشون بدیم. کار عمیق رو محاسبه و مدیریت امتیازای به دست اومده از معیارها به بازی تبدیل کنید. 

مدت زمانی از شبانه روز که کار می کنید رو بررسی کنید و سعی کنید هر روز رکورد روز قبلتون رو بشکنید. این کار شما رو تشویق میکنه که هر روز بیشتر کار کنید. آخر هر هفته، عملکردتونو بررسی کنید و محاسبه کنید که چقدر دیگه می تونید پیشرفت کنید.

 

تنبل باشید!

استراحت از کار باعث میشه ایده های جدیدی پیدا کنیم و ذهنمون برای عملکرد بهتر آماده بشه. 

تحقیقات نشون داده که ما فقط برای 3 تا 4 ساعت در روز میتونیم عمیقا تمرکز کنیم، در نتیجه اگه در حین کار عمیق به بهترین شکل کار کنیم، نیازی به کار کردن در بقیه ساعتای روز نیست. 

در عادت های روزانه تون زمان استراحت بذارید. سی دقیقه رو به اتمام تمام کارها با مرور کارهایی که باید فردا انجام بدید و اطمینان حاصل کردن از اینکه هر روز سر زمان مشخص کارتون رو تموم می کنید، اختصاص بدید.

 

بی حوصلگی رو بپذیرید

“وقتی مغزتون به حواس پرتی ها عادت کنه، ترک این عادت خیلی سخته.”

اینکار غیر ممکن نیست!

 

زمان هایی رو معین کنید که می تونید از اینترنت استفاده کنید

بیشتر ما اکثر اوقات آنلاین هستیم و از اینترنت برای پرت کردن حواسمون استفاده می کنیم، که با کار عمیق در تضاده. با محدود کردن دسترسی به اینترنت، یاد می گیریم در برابر خواسته مون مقاومت کنیم و مغزمون به تمرکز در بازه زمان طولانی تری عادت میکنه.

 

مثل تدی رزولت کار کنید!

برای خودتون یه ددلاین (زمان اتمام) سفت و سخت بذارید. اگر امکانش هست این زمان رو عمومی اعلام کنید یا با تایمر گذاشتن خودتونو تشویق کنید. این محدودیت خودساخته باعث میشه تا حد امکان کار عمیق انجام بدید.

 

به صورت خلاق مدیتیشن کنید

مغزتون رو تمرین بدید که وقتی بدنتون در حال کار کردنه و ذهنتون آزاده، روی یک مسئله تمرکز کنه. با تمرین بیشتر، در این کار خبره تر می شید و می تونید یه مسئله رو به طور کامل تو ذهنتون بررسی کنید. این کار باعث افزایش تمرکز و مقاومت در برابر حواس پرتی میشه.

علاقه مند مدیتیشن هستید یا به طور کلی دوست دارید زندگی تون همراه با مراقبه باشه؟ حتما این پست رو بخونید کتابهای فوق العاده ای تو این زمینه معرفی کردیم.

 

فضای مجازی رو کنار بذارید و ازش مثل یه ابزار استفاده کنید

اگر شبکه مجازی برای مهارت تون مفیده، ازش استفاده کنید. مهم ترین عواملی که باعث موفقیت در زندگی حرفه ای و شخصیتون میشن رو شناسایی کنید و تنها وقتی از ابزاری استفاده کنید که جنبه های مثبتش بیشتر از منفیش باشه.

 

از قانون 80/20 استفاده کنید (قانون پارتو)

20 درصد از فعالیت هایی رو شناسایی کنید که 80 درصد بهتون نتیجه مثبت میدن. 

استفاده از شبکه های مجازی چطور بر نتایج فعلی شما اثر میذارن؟ چقدر زمان در شبکه های مجازی میگذرونین و چطوری این زمان میتونه به تکمیل هدف هاتون کمک کنه؟

 

اگر بهتون کمک نمیکنه، ازش خارج بشید

بعد از بررسی شبکه های مجازی با توجه به دو مورد قبلی، آیا هنوزم نیاز دارید که از این ابزار ها استفاده کنید؟ اگر این ابزار ها به محقق شدن هدفتون کمک نمیکنن، ازشون خارج بشید.

 

از اینترنت برای سرگرم کردن خودتون استفاده نکنید

درباره اوقات فراغت تون بیشتر فکر کنید و سعی کنید کاری هدفمند تر در این وقت انجام بدید. این کار قدرت تمرکزتونو افزایش و بهتون برای روز کاری بعدی انرژی بیش تری میده.

 

ریزه کاری ها!

 

برای هر دقیقه از روزتون برنامه ریزی کنید

با برنامه ریزی از قبل راجع به کارهایی که تو هر دقیقه از روز کاریتون می خواید انجام بدید، به زمانی که دارید احترام بذارید. 

در یه تقویم با دفتر، برای هر فعالیت زمانی معین کنید. این کار باعث میشه برای روزتون برنامه ریزی کنین، اما منعطف باقی بمونین و بتونین با چالش هایی که تو طول روز ممکنه پیش بیاد، منطبق بشید.

 

برنامه ای منظم برای یک روز کاری خلاق تهیه کنید

برای زمانی که در طول روز کار می کنید محدودیت بذارید. این روش برای برنامه ریزی نیاز به فکر کردن بیشتری داره. در نتیجه، به نسبت یک روز کاری نامنظم و بدون برنامه، نتایج بهتری به دست میارید. 

این برنامه ریزی باعث میشه رو چیزهایی که واقعا مهمه تمرکز کنید؛ چون ساعت های معینی برای انجام کار واقعا با ارزش و مفید تو طول روز براتون معین میشه.

 

به آسونی در دسترس نباشید!

  • بذارید افرادی که بهتون ایمیل میزنن بیشتر کار انجام بدن: افراد رو با توجه به قانون میزان ارتباط، تو اولویت بذارید.
  • کیفیت پاسخ دادن یا فرستادن ایمیلا رو بالا ببرید: وقتی با ایمیل مکاتبه می کنید، با اعتماد به نفس و دقیق باشید. سعی کنید همیشه راه حلی ارائه بدید. 

 

همیشه جواب ندید!

لازم نیست به تمام ایمیل ها جواب بدید! اگر ایمیل فرستاده شده به شما انرژی و انگیزه کافی رو نداره، اما برای جواب دادن بهش باید زمان و انرژی زیادی بذارید، ببینید آیا واقعا ارزش پاسخگویی داره؟

 

از خلاصه کتاب کار عمیق خوشتون اومد؟ پس احتمالا از کتاب 7 عادت مردمان موثر اثر استفان کاوی هم لذت می برید و البته اینجا خلاصه و نقدی براش تهیه کردیم که اگه دوست دارید بخونید.

راستی اینجا لیستی از بهترین کتابهای روانشناسی هم آماده کردیم که به زبان ساده و غیر تخصصی هستند. اگه شمام از روانشناسی خوشتون میاد حتما ببینیدشون.

کال نیوپورت

درباره کال نیوپورت:

کالوین سی. نیوپورت استاد دانشگاه جورج تاون در گروه علوم رایانه است. او نویسنده شش کتاب در زمینه خودشناسی و بهبود مهارت های فردیه و در وبلاگ Study Hacks، که راجع به موفقیت تحصیلی و شغلیست، نویسندگی می کنه.

کتاب های مشابه کار عمیق:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *